T: +31 (0) 30 767 2609     M: info@byce.nl
  • nl
  • en

Management Search

Het plaatsen van een nieuwe vaste manager is een manier om de organisatie te versterken. De nieuw aangetrokken manager zal de organisatie verder tot ontwikkeling brengen in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie.

 

Management Search

De Management Search activiteiten richten zich op de invulling van permanente management- en executive posities. Iedere opdracht is maatwerk, maar de jarenlange ervaring van Byce op het gebied van actieve benadering van kandidaten, gebruik van (nieuwe) media, alsmede het uitgebreide netwerk van ambassadeurs en relaties staan borg voor een efficiënte en effectieve procedure om opdrachtgevers te voorzien van competent management.

Ons vak

In overleg met de opdrachtgever en na analyse van de vacante positie en de arbeidsmarkt wordt de optimale combinatie van de Byce ter beschikking staande instrumenten als netwerksearch, mediasearch en actieve benadering ingezet om de plaatsing van de juiste kandidaat te waarborgen. Vertrouwelijkheid is hierbij van belang. Byce voert Management Search opdrachten uit op basis van exclusiviteit.

Back to Top