T: +31 (0) 6 5264 9393     M: info@byce.nl
  • nl
  • en

Onze Diensten

Als management dienstverlener richten we ons op het innoveren van uw business, het versterken van het management van uw organisatie en zo het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Hierbij sluiten we nauw aan bij de strategie van uw bedrijf.
Samen met u als opdrachtgever stellen we vast hoe we u het best kunnen ondersteunen en waaraan uw nieuwe (tijdelijke) manager moet voldoen. Maatwerk dus. Dit geldt voor zowel voor onze diensten Management Search, Interim Management als Management Consultancy.

Byce verricht haar werkzaamheden op basis van Algemene Voorwaarden die u hier kunt vinden.

Diensten

Untitled-6

Management Search

Het plaatsen van een nieuwe vaste manager is een manier om de organisatie te versterken. De nieuw aangetrokken manager zal de organisatie verder tot ontwikkeling brengen in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie.

Untitled-5

Interim Management

Interim Management is een instrument voor organisatie-ontwikkeling: de interimmanager zal bij vertrek de organisatie versterkt achterlaten. Tevens worden interimmanagers ingezet bij de overbrugging van tijdelijk open posities zonder specifieke directe veranderingsdoelstelling.

home_foto

Management Consultancy

Innovatie is vernieuwen of verbeteren van samenwerking in de keten van bedrijven, van produkportfolio of van bedrijfsvoering/ processen van een organisatie. Maar innoveren is ook het ontwikkelen van medewerkers met focus op de primaire doelstelling en strategie van de organisatie.

Back to Top